Sainz sætter tingene på plads efter at være blevet hånet af Hamilton

Foto: Mark Thompson/Getty Images

Carlos Sainz har afsløret, at han måtte give sin egen Ferrari-kasket i bytte for en særlig bøllehat med chilier på.

Under Spaniens Grand Prix kunne man se Carlos Sainz være iført en unik bøllehat med chilier på. Det var ikke alle, der var fan af den, og Lewis Hamilton gjorde direkte grin med den.

Den spanske racerkører havde taget sig tid til at tage billeder og give autografer til fans forud for løbet. På et tidspunkt dukkede en fan op, som var iført denne bøllehat med chilier.

I en video, som er blevet delt på Instagram, bliver Sainz tilbudt bøllehatten af hans fan. Han vælger derefter at give sin egen kasket i bytte for den, mens andre fans ventede på billeder og autografer.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Carlos Sainz (@carlossainz55)

Selvom han blot kunne have ladet den ligge et sted, valgte han at gøre det modsatte. Flere gange i løbet af weekenden blev han nemlig spottet med denne bøllehat på.

Tilsyneladende gjorde han det, da han vidste, at det ville være til stor glade for en af hans fans på Circuit de Catalunya.

Hamilton har altid haft en stor interesse for mode, og det er med tiden blev en del af hans brand. Derfor havde han naturligvis også en mening om bøllehatten.

Der er blevet delt en video på Twitter, der viser Hamilton fortælle om bøllehatten. I denne video bliver der også vist et billede af Sainz med hatten på.

“Jeg har det her fantastiske billede af Carlos. Jeg tog er fantastisk billede af Carlos tidligere,” siger han.

“Det er bøllehatten. Det er den værste bøllehat nogensinde.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023