Så mange penge er Lewis Hamilton værd

Foto: Rudy Carezzevoli/Getty Images

Formel 1-stjernen Lewis Hamilton er en velhavende herre, da han har tjent en formue på sin karriere som racerkører.

Hvis Lewis Hamilton skulle beslutte sig for at gå på pension efter denne sæson, ville det ikke være et problem. I løbet af sin karriere har den britiske racerkører nemlig tjent et enormt beløb.

Den britiske racerkører bliver betragtet som en af de bedste kørere i historien. Dette bliver understreget af det faktum, at han har vundet syv verdensmesterskaber. Og det afspejler både hans formue og hans indkomst bestemt også.

Ifølge Celebrity Net Worth har Hamilton en formue på 285 millioner dollars, hvilket svarer til næsten to milliarder kroner.

Selvom der er tale om en stor formue, er han faktisk ikke den rigeste racerkører i verden. Derimod er han overgået af både Eddie Jordan, Michael Schumacher og Dale Earnhardt Jr, skriver Miami Herald.

Lewis har været en del af Mercedes-holdet siden 2013. Her har han gjort det så godt, at han er blevet en af Formel 1’s bedst betalte kørere. Fra 2016 til 2017 tjente han f.eks. 50 millioner dollars, hvilket steg med en million dollars året efter.

Hans nuværende kontrakt sikrer ham en årsløn på 55 millioner dollars. Derudover tjener han også penge udenfor banen, da han ifølge Forbes tjener 10 millioner dollars på sponsorater og deslige.

Det vil sige, at det estimeres, at han tjener i alt 65 millioner dollars om året. Dette er svarende til næsten 450 millioner danske kroner.

Blandt andet samarbejder han med store brands som Valentino, Monster Energy, Tommy Hilfiger, Puma, Sony, Bose, MV Augusta Motorcycles, IWC, Petronas, Bell Helmets og Gran Turismo Sport.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023