Red Bull vil ‘udslette’ konkurrenterne med revolutionerende opgraderinger

Foto: Mark Thompson/Getty Images

Red Bull dominerer i Formel 1 i denne sæson, men alligevel er de ikke færdige med at udvikle bilen. Tværtimod har de nye opgraderinger på vej.

Red Bull har vundet alle 11 løb i denne sæson. Da de også vandt sidste løb i den seneste sæson, har de vundet 12 løb i træk.

De er overlegne i forhold til resten af bilerne i feltet. Det nyder de selvfølgelig godt af, da de relativt nemt kører sejre hjem.

Selvom de i forvejen ligger i front, holder de ikke igen med deres opgraderinger. De seneste opgraderinger blev introduceret i Budapest, og var ikke blot en udvikling, men en revolution. Det vidner også om, at de ikke blot ønsker at vinde, men vil udslette deres modstandere.

Bilen er fortsat den samme, men de udvikler allerede på deres RB20, der bliver introduceret næste år. Og det bliver Mercedes og Ferrari næppe glade for at høre.

Red Bulls Chief Technical Officer, Adrian Newey, har en stor del af æren for, at de har udviklet den bil, de har. Han er et geni, når det kommer til aerodynamik. Samtidig har han teknisk ekspertise omkring sig, der gør det muligt at udfolde sig fuldstændig.

Red Bull ankom i Ungarn med en helt ny udgave af deres sidepods, hvor tværsnittet til deres luftindtag var så små, at de lignede brevsprækker.

Ifølge RacingNews365 er deres konstante fokus på at udvikle sig et bevis på, at de ikke vil læne sig tilbage og nyde succesen. Derimod går de efter helt at udslette deres rivaler.

Fortsætter de med at dominere i samme grad, som de har gjort i denne sæson, kan det blive en af de mest dominerende æraer i Formel 1.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023