Red Bull trækker ansøgning om stor opgradering tilbage

Foto: Danilo Di Giovanni/Getty Images

Red Bull var på vej med en stor opgradering, men ansøgningen om dette er nu blevet trukket tilbage.

Red Bull har i år været det klart mest dominerende hold i Formel 1. Alligevel stopper de ikke med at udvikle sig. På det seneste har de blandt andet arbejdet på en helt ny vindtunnel.

Faktisk var arbejdet så langt fremme, at de havde sendt en ansøgning afsted. Denne er dog blevet trukket tilbage, men det skyldes ikke, at vindtunnelen er droppet. Derimod har de fundet en mere passende placering til den, skriver GPFans.

Det har dog skabt bekymring for, at det vil resultere i forsinkelser i deres udviklingsplaner. Red Bull havde oprindeligt planer om at bygge vindtunnelen nær deres hovedsæde i Milton Keynes. Nu viser det sig, at de i stedet har fundet en mere passende placering til den.

Red Bull skulle have insisteret på, at det ikke kommer til at påvirke deres udgifter eller planer. Holdet sigter mod at have den nye vindtunnel klar til brug forud for udviklingen af deres bil til 2026.

Desuden er de også i gang med at udvide deres hovedsæde i Milton Keynes. Det omfatter blandt andet opførelsen af et helt nyt anlæg til Red Bull Powertrains, som skal samarbejde med Ford.

“Tingene går ikke som planlagt for Red Bulls nye vindtunnel i Milton Keynes,” skriver F1-analytiker Sam Collins på X.

“Teamet har trukket sin ansøgning for det nye anlæg tilbage. Det betyder, at der ikke er nogen chance for byggestart snart.”

“Det betyder også, at enhver ny vindtunnel for teamet ikke vil være brugbar til 2025-bilen. Det er også at presse den at kalde det realistisk at få den i brug til meningsfuld udvikling på den Ford-drevne 2026-bil. Teamet vil bruge deres 75 år gamle tunnel ved Twinwoods for nu.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023