Red Bull står fast omkring krav, hvis Sergio Perez skal beholde sæde i 2024

Foto: Jon Hobley/MI News/NurPhoto via Getty Images

Der har længe været spekuleret i, om Sergio Perez har en fremtid hos Red Bull. Angiveligt har han noget at leve op til.

Selvom Sergio Perez fortsat har kontrakt med Red Bull i næste sæson, har der været mange spekulationer om hans fremtid. Der har blandt andet været forlydender om, at det er påkrævet, at han skal slutte på 2.-pladsen i den samlede stilling.

Formår han ikke at gøre dette, kan han potentielt miste sit sæde hos Red Bull. På grund af hans dårlige form, har flere andre kørere været kædet sammen med hans sæde.

Blandt andet har mange medier og eksperter udset Daniel Ricciardo som en sandsynlig kandidat. Hvis han overtager Perez’ sæde, vil det sandsynligvis medføre, at Liam Lawson får en plads hos AlphaTauri.

Men nu har Red Bull-boss Christian Horner understreget, at der ikke er stillet noget ultimatum.

“Der er ikke noget ultimatum om det. Vi er aldrig blevet nummer et og to i et mesterskab. Vi er blevet nummer et og nummer tre et par gange med Mark (Webber, red.) og Sebastian (Vettel, red.). Vi gjorde det også sidste år med Max og Checo (Perez, red.).”

“Med denne bil vil det være fantastisk i sådan en sæson, at vi kunne slutte som nummer et og to. Men der er intet ultimatum til Checo, der siger: ‘Du skal blive nummer to, ellers kører du ikke bilen næste år’. Det har aldrig været på tale.”

Han blev også spurgt om, hvorvidt de kan finde en passende afløser på den lange bane. Det kan nemlig være frygtindgydende at skulle køre ved siden af Verstappen.

“Vi mangler bestemt ikke muligheder til 2025-sædet,” sagde Horner.

“Selvfølgelig har vi masser af tid til at se og evaluere det. Men der er så mange faktorer involveret i det.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023