Red Bull slår sæsonrekord med enestående pit-lane præstation

Foto: Mark Thompson/Getty Images

Det var ikke blot på banen, at Red Bull formåede at dominere i Spaniens Grand Prix. Det gjorde de også i pitlane.

Red Bull har gang i en rigtig god sæson, hvor de allerede nu har kurs mod at vinde endnu et verdensmesterskab.

Det samme er tilfældet for Max Verstappen, der søndag vandt sit femte løb i denne sæson. Med sin dominerende sejr i Spanien, har han nu udbygget sin føring til 53 point.

Sergio Perez håber fortsat på at kunne udfordre Verstappen om titlen. Dette kan dog vise sig at blive svært, da han igen tabte vigtige point i Spanien.

Her formåede han end ikke at sikre sig en plads på podiet. Til gengæld var det den mexicanske kørers pistop, der var det hurtigste i hele denne sæson. Kun 2,07 sekunder tog det, inden han var klar til at køre videre. Det skriver RacingNews365.

Det stopper dog ikke her. For faktisk var de tre hurtigste pitstop i løbet alle udført af Red Bull. De blev klaret på de tre følgende tider: 2,07, 2,26 og 2,28 sekunder.

Deres fjerde stop var ikke helt så hurtigt. Det tog dem nemlig 2,65 sekunder at gennemføre dette. Det var dog alligevel nok til at være det 12. hurtigste pitstop i Spanien.

For Ferrari forholdt det sig helt anderledes, da de havde svært ved at finde den samme succes i pitlane. Derfor var der kun et af deres i alt fire stop, der fik en plads i top-10. Det var et stop med en varighed på 2,46 sekunder.

Red Bull har nu sikret sig 200 point i jagten på at vinde DHL’s ‘Fastest Pit Stop Award’. Ferrari, der er de nærmeste rivaler, har 172 point. Dernæst finder man Alpine på en tredjeplads med 107 point.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023