Red Bull sætter gang i spekulationer om Sergio Perez med nostalgisk billede

Foto: Mark Thompson/Getty Images

Red Bull har formået at sparke yderligere gang i spekulationerne om Sergio Perez’ fremtid.

Der er ikke nogen tvivl om, at Sergio Perez ikke er garanteret at have en fremtid hos Red Bull. Derimod er der mange spekulationer om, hvorvidt han overhovedet får lov til at fuldføre sin kontrakt.

Han har en kontrakt, der løber til udgangen af næste sæson. Alligevel er der rygter om, at han får sparket allerede efter denne sæson. Og flere fans og medier spekulerer i, at Daniel Ricciardo kan være hans afløser.

Ifølge GPFans har Red Bull mistet tålmodigheden med den mexicanske kører. Han står endda til at vinke farvel til sin 2.-plads i den samlede stilling, hvis ikke han hæver niveauet.

Lewis Hamilton er kun 30 point efter i den samlede stilling. Derfor skal der ikke mange fejl til fra Perez’ side, før han bliver overhalet af den britiske Mercedes-kører.

Presset på Red Bull er også steget på det seneste. På de sociale medier ser man tydeligt, at fans giver deres mening til kende. Flere af dem mener, at teamchef Christian Horner bør skille sig af med Perez.

Og et billede, som Red Bull selv har delt på det sociale medie X, har sat yderligere gang i spekulationerne.

I forbindelse med nyheden om, at Belgiens Grand Prix vil være en del af Formel 1 indtil 2025, har Red Bull delt et billede. Det valgte billede viser dog ikke Max Verstappen og Sergio Perez.

Derimod er der blevet brugt et billede af Verstappen og Ricciardo sammen, hvilket har ført til utallige kommentarer fra holdets fans.

Ifølge GPFans har Perez ikke planer om at trække sig tilbage, hvis han bliver fyret. Derimod har han i sinde at forsøge at finde en plads hos et andet hold i Formel 1.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023