Red Bull kopierer Haas-bilen

Foto: Mark Thompson/Getty Images

Red Bull har afsløret et nyt design til deres to biler, som minder en del om Haas’ seneste look.

Red Bull har for nylig afsløret et nyt design til deres to biler, hvilket har en slående lighed med det, som Haas har fået lavet til deres hjemmeløb i weekenden.

Tidligere i år afslørede Red Bull, at de med hjælp fra deres fans ville lave om på en del af deres design for hvert løb i USA. I år bliver der kørt i alt tre løb i landet.

Til det kommende løb i Austin, har verdensmestrene valgt et design, der er baseret på ‘Lone Star’-flaget fra Texas. Det skyldes naturligvis, at Austin ligger i delstaten Texas.

Selve ‘Lone Star’-flaget er at finde den bagerste endeplade på vingen på RB19, er der flere stjerner og striber på bilen. Dermed er designet endt med at have en del ligheder med det design, som Haas har offentliggjort forud for løbet i Austin.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Oracle Red Bull Racing (@redbullracing)

Red Bulls nye design er blevet skabt af den 39-årige grafiske designer Franco Cavallone fra Capitan Bermudez, Argentina. Fordi han har lavet deres design, får han også lov til at overvære løbet som gæst hos Red Bull.

“Jeg synes, at Franco har gjort et fremragende stykke arbejde. Bilen ser utrolig ud og viser de texanske farver og kultur,” sagde teamchef Christian Horner.

“Det er ikke hver dag, vi udgiver et engangsdesigns. Derfor er det endnu mere specielt, at det er designet af vores fans.”

Red Bull har været meget dominerende i denne sæson, hvor de har vundet stort set alle 17 løb. Kun et enkelt løb er ikke blot vundet af holdet, men i stedet af Carlos Sainz og Ferrari.

Og selvom Verstappen allerede er blevet kåret som verdensmester, forventes det naturligvis, at han fortsætter sin flotte stime i Austin.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023