Red Bull-chef med kryptiske udtalelser om fremtidige kørere i cockpittet

Foto: Gongora/NurPhoto via Getty Images

Red Bull-rådgiver Helmut Marko er kommet med en kryptisk udtalelse om fremtiden for Formel 1-holdet.

Daniel Ricciardo havde stor succes i Mexico, hvor han blandt andet udmærkede sig ved at kvalificere sig som nummer fire. Det var imponerende i sig selv, men hvad der gjorde det endnu mere imponerende var, at han udkonkurrerede Sergio Perez i hans Red Bull RB19.

Dette har igen skabt spekulationer om, hvorvidt Ricciardo kan ende med at afløse Perez. Den mexicanske kører har stadig et år tilbage af sin kontrakt, men resultaterne har ikke været gode. Derfor er der forlydender om, at han kan få sparket efter denne sæson.

Efter løbet i Mexico har Ricciardo fået stor ros for sin præstation. Ikke nok med, at han kvalificerede sig som nummer fire, så sluttede han løbet på en 7.-plads. Dermed scorede han vigtige point til AlphaTauri, der nu har overhalet Haas i den samlede stilling.

“En meget positiv overraskelse. Utroligt, han fik alt ud af det,” sagde Helmut Marko efter løbet i Mexico ifølge Watson.de.

“Dette er et rigtigt livstegn for ham. Det er et meget stærkt comeback efter hans håndskade og en god reference til fremtiden.”

“De næste løb vil vise, hvor bæredygtig denne reference er. Der er stadig tre løb tilbage i år, og Ricciardo vil gerne bringe sig i en bedre position.”

Den australske stjerne var også selv glad for at have opnået en 7.-plads. Efter løbet understregede han dog, at det er vigtigt at holde det kørende.

“Samlet set var det en god weekend, hvor vi scorede seks vigtige point. Nu skal vi holde det kørende,” sagde australieren efter sin syvendeplads i Mexico.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023