Red Bull afslører opgraderinger inspireret af Williams

Foto: Clive Mason/Getty Images

På trods af en komfortabel føring, fortsætter Red Bull med at justere bilen. Denne gang har Williams inspireret dem til en opgradering.

Red Bull-ingeniør Paul Monaghan har afsløret, at den seneste opgradering på RB19, er blevet inspireret af Williams.

I denne sæson har Red Bull været enormt dominerende, da de har vundet alle syv løb indtil videre. Dermed har de også skabt sig en føring på 135 point ned til Mercedes på andenpladsen.

Men det betyder ikke, at de stopper med at udvikle på bilen. Red Bull holder derfor fortsat øje med konkurrenterne, for at kunne låne det bedste fra deres biler.

Dette har medført, at Monaghan nu har bekræftet, at Red Bulls seneste diffuser-løsning er inspireret af Williams. Det kan naturligvis virke en anelse besynderligt, da de kun har scoret et enkelt point i denne sæson.

“Du kan ikke gå ud fra, at du har den bedste løsning på alle områder af bilen,” sagde Monaghan ifølge RacingNews365.

“Det handler om omgangstiden og vores gulv, som var ude i starten af 2022. Jeg kan huske, at Williams havde det ret tidligt. Nogle andre havde det også.”

“Det virkede ikke nødvendigvis for os. Vi har kigget på det et par gange, og det er en lille fordel. Det ligner en lidt større ændring, end man reelt set er klar over.”

“Det er på bagsiden af gulvet, så det er ikke det mest indflydelsesrige. Det hjælper lidt. Man er ret begrænset, hvis man kigger, hvor vi kan gøre det.”

“Så det har været en del af vores arbejde i et stykke tid. Så vi var i en position, hvor vi kunne inkludere det i den del af gulvet, og nu har vi gjort det.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023