Pres på Lance Stroll efter far Lawrence afslører målsætning

Foto: Clive Mason/Getty Images

Der er lagt stort pres på Lance Stroll, efter hans far, Aston Martin-ejer Lawrence Stroll, har fremlagt sin målsætning.

Lance Stroll har fået at vide, at målsætningen for Aston Martin, er at få begge biler på podiet i Canadas Grand Prix. Dette er blevet fremlagt af hans far og holdejer Lawrence Stroll.

Holdkammeraten Fernando Alonso har indtil videre sikret sig en plads på podiet fem gange i denne sæson. Det er endnu ikke lykkedes for Stroll, hvis bedste placering var en fjerdeplads i Australien.

Starten af denne sæson var den canadiske kører dog hæmmet af skader i sin hånd, efter at være styrtet på cykel. Det ændrer dog ikke på, at han generelt har haft svært ved at følge med Alonso i denne sæson.

Og selvom Aston Martin havde svært ved at finde den nødvendige fart i Spanien, har Lawrence Stroll ikke skruet ned for sine forventninger. Derimod har han en målsætning om at se sin søn på podiet for første gang i Canada.

“Dette er præcis vores plan. Forhåbentlig får vi begge biler på podiet,” lød det fra Lawrence Stroll til Reuters.

“Jeg er meget selvsikker. Jeg mener, at bilen vil være enormt stærk på banen i Montreal. Den passer godt til vores bil. Så jeg ser virkelig frem til at vende hjem og til at få et godt løb.”

Hans søn slog for første gang i sæsonen Alonso i Spanien. Her endte Stroll på en sjetteplads, men Alonso måtte nøjes med en syvendeplads.

Lawrence Stroll har forklaret, at der potentielt vil være opgraderinger på deres AMR i forbindelse med Canadas Grand Prix i denne weekend. Desuden mener han, at hans søn begynder at kunne matche holdkammeraten.

“Jeg tror, vi bringer løsningen på disse problemer og en række opgraderinger til Canada,” sagde han om problemerne i Spanien.

“Jeg synes, han demonstrerede i Barcelona, at han er begyndt. Det tog seks eller syv løb at få en bedre følelse… Jeg tror, de vil være lige ved udgangen af sæsonen.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023