Perez giver Red Bull skylden for mangel på fart trods Verstappen-sejr

Foto: Mert Alper Dervis/Anadolu Agency via Getty Images

Sergio Perez har gjort det klart, at han mener, at Red Bull skal hive mere fart ud af bilen. Han gjorde det dog også klart, at han ikke selv var god nok i Canada.

Max Verstappen sikrede sig sin sjette sejr i denne sæson, hvor der hidtil er blevet kørt otte løb. Perez var i Canada langt fra at køre op med sin holdkammerat, og kørte over stregen hele 51 sekunder senere.

Det er dog værd at nævne, at han blev bedt om at køre i pitlane, for at få bløde dæk på i sidste omgang. Det blev gjort med henblik på at sikre, at Lewis Hamilton og Mercedes ikke fik det ene point.

På trods af, at Verstappen igen vandt på overbevisende vis, har Perez langet ud efter Red Bull. Efter løbet i Canada stillede han nemlig spørgsmålstegn ved bilens fart.

“I dag var lidt af en overraskelse,” sagde han efter løbet ifølge GPFans.

“Vi havde bare ikke farten. Det så godt ud på det hårde dæk i starten, men da Safety Car kom ind, kunne jeg ikke genvinde grebet på det dæk. Og vi havde ikke nok fart på medium.”

“Det er vigtigt, at vi tager os tid til at forstå weekenden. For især dette løb har været dårligt i forhold til farten, og vi er nødt til at finde en løsning.”

“Jeg har selvtillid og ved, hvad jeg kan, men i dag var vi ikke gode. Lige nu er jeg mere bekymret over mit faldende niveau, end min plads i mesterskabet, fordi farten bare ikke er der.”

“Du har aldrig noget pres på dig. Det har været en svær periode, men jeg er her for at præstere, og det skal jeg gøre i de næste par løb.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023