Oscar Piastris mor er bekymret for sønnen

Foto: Clive Rose/Getty Images

Formel 1-kører Oscar Piastri er havnet i problemer hos sin mor, efter han lørdag besøgte MotoGP World Championship på Silverstone.

Den 22-årige McLaren-kører nyder en velfortjent pause fra Formel 1 i disse uger. I denne forbindelse valgte han at lægge vejen forbi Silverstone, for at overvære MotoGP World Championship.

Ikke nok med, at han fik muligheden for at overvære løbet, så fik han også lov til at sidde på Johann Zarcos Pramac Racing Ducati-maskine.

Dette har han delt et billede af på sin profil på X, som tidligere hed Twitter. Her var hans mor, Nicole Piastri, hurtig til at reagere. Hun var nemlig slet ikke fan af idéen om, at hendes søn skulle køre på motorcykel.

“Åh, nej! Det gør du ikke. Kom væk fra cyklen, Oscar Jack Piastri. Mit hjerte kan næste ikke engang klare bilerne,” skrev hun som svar til hans billede.

Det er ikke blot Piastri, der fra McLaren har været en tur forbi Silverstone i weekenden. Det samme har Lando Norris, der i mange år har været stor fan af MotoGP.

Den britiske racerkører var derfor at finde på banen søndag, hvor han støttede Fabio Quartararo. Desuden benyttede han også lejligheden til at bytte hjelm med Quartararo, der blev verdensmester i 2021.

Aleix Espargaro vandt MotoGP-løbet, da han overhalede den regerende mester Francesco Bagnaia på sidste omgang. Lørdag blev der kørt sprintløb, og her var det Alex Marquez, der var første mand over stregen.

Desuden blev der også kørt Moto2-løb umiddelbart efter, hvilket blev vundet af Fermin Aldeguer. I Moto3 var det David Alonso, der vandt, hvilket var særligt imponerende, da han starte på sidstepladsen.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023