Ny opdatering på Max Verstappens trofæ efter Norris’ brøler

Foto: Twitter

Lando Norris blev på uheldig vis hovedperson i en fejring, der endte med at koste Max Verstappen et trofæ.

Max Verstappen vandt på dominerende vis på Hungaroring i sidste måned. Her var han intet mindre end 33 sekunder hurtigere end Lando Norris, der kørte over stregen som nummer to.

Den britiske racerkører var naturligvis glad for sin 2.-plads, da denne sæson ikke startede nok for McLaren.

Derfor ville han lave sin traditionelle fejring med champagnen, som han er kendt for at slå ned i podiet. Da han gjorde dette, væltede Verstappens trofæ ned fra den øverste del af podiet.

Da trofæet var lavet i porcelæn, kunne det naturligvis ikke holde til en tur på jorden.

Heldigvis var Herendi Porcelán, som er det ungarske firma bag trofæet, hurtige til at meddele, at de ville lave et nyt trofæ.

Den originale version af trofæet tog lang tid at lave, og mere end 30 personer var involveret i det. Men da design, mønstre og farver ikke skal planlægges denne gang, er processen en del kortere. Derfor er et nyt trofæ snart klar til hollænderen.

“Produktionen startede i begyndelsen af august, og maler- og forgyldningsarbejdet er i gang i øjeblikket. Vi vil være klar senest i slutningen af september,” siger virksomhedens direktør Dr. Attila Simon til Formula.hu.

“Vi vil gerne takke alle F1-fans for deres positive reaktioner. Det bekræfter, at vi tog den rigtige beslutning, da vi valgte at tilbyde den gratis erstatning af trofæet.”

“Som lovet vil vi erstatte det ødelagte trofæ gratis og ser frem til det øjeblik, hvor vi kan overdrage det til Max Verstappen.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023