Nico Hülkenbergs ‘ret irriterende’ opkald til Haas om et F1-sæde

Foto: Dan Istitene - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Nico Hülkenberg har afsløret, at han foretog flere ‘ret irriterende’ opkald til Haas-ledelsen, da han ville tilbage i Formel 1.

Den tyske racerkører endte med at tilbringe tre år uden et sæde, da han blev droppet af Renault. I denne periode var han reservekører for Racing Point og senere Aston Martin.

Da Hülkenberg er på den forkerte side af 30 år, havde de færreste forventet, at han ville vende tilbage til Formel 1.

Men da Haas besluttede at finde en afløser for Mick Schumacher, faldt valget på den mere erfarne tysker. Og det spillede han tilsyneladende selv en rolle i.

Han var meget ivrig efter at vende tilbage til motorsport på højeste niveau, og derfor gjorde han en stor indsats for det. Han har selv afsløret, at han var ‘ret irriterende’, men også vedholdende i sit forsøg på at få et sæde hos Haas.

“I slutningen af min tid hos Renault, mistede jeg lidt af min ‘mojo’. Jeg nød det ikke nær så meget,” sagde han til RACER.

Selvom han ønskede at trække sig fra Formel 1 for en stund, fik han senere lysten til at vende tilbage. Derfor satte han alt ind på at opnå dette.

“Men i 2022 startede jeg igen at føle en lyst til at være i feltet og i konkurrencen. Så jeg begyndte at ringe rundt. Naturligvis var der ikke mange mulige aftaler at hente, og det var ret klart, at det ville ende her (Haas, red.).”

“Jeg tror, jeg jagtede Günther og Gene fra sommer sidste år. Jeg var ret irriterende og vedholdende. Jeg ville overbevise dem om, at det var det rette at hyre mig. Og det betalte sig. Det virkede.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023