Nico Hülkenberg om skifte til Audi: ‘Det er ingen hemmelighed’

Foto: ANP via Getty Images

I 2026 gør Audi sit indtog i Formel 1, men holdet har endnu ikke offentliggjort deres to kørere.

Der har været mange rygter om, hvem Audi vil hente ind som kørere til deres Formel 1-hold. De tyske giganter træder ind i motorsporten i samarbejde med Sauber-teamet fra 2026-sæsonen.

På det seneste har der været en del rygter om, at holdet overvejer at indgå en aftale med Haas-kører Nico Hülkenberg. Det vil give god mening, da han er den eneste tyske kører i feltet. Desuden har han bekræftet, at der har været dialog mellem dem.

“Jeg kender Andi (Andreas Seidl, red.) godt, og vi kommer godt ud af det. Det er ingen hemmelighed,” siger han i et interview med Sky Sports.

Han bekræfter også, at der har været dialog mellem ham og Audi. Derfor er det bestemt ikke udelukket, at han kan køre for Audi i 2026.

“Der har været samtaler, og der var interesse, men indtil videre har de ikke ført til konkrete beslutninger,” lyder det fra den tyske kører.

Som han også fortæller, så har han ikke blot en forbindelse til Audi. Han har også et godt forhold til Seidl, som i dag er CEO for Sauber-teamet. Dette kan derfor også ende med at få indflydelse på, om han tager imod et tilbud fra holdet.

Kigger man tilbage på 2015, får dette endnu mere betydning. Dengang sejrede Hülkenberg i det prestigefyldte 24 Hours of Le Mans. Dengang sad han bag rattet af en Porsche, men det var Seidl, der havde ansvaret for holdet.

Desuden løber hans nuværende kontrakt med Haas kun til udgangen af næste sæson. Han er derfor ikke bundet af en kontrakt til 2026-sæsonen.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023