Nico Hülkenberg om Haas’ fremtid: Fra kritisk til dyster

Foto: Shutterstock

Nico Hülkenberg ser ikke positivt på Haas’ muligheder i den kommende sæson i Formel 1.

Da Nico Hülkenberg vendte retur til Formel 1 i denne sæson, var han fuld af forventning. Men desværre er det ikke gået, som den tyske racerkører havde håbet på.

Efter sigende skulle han selv have været interesseret i at forlade Haas, men det amerikanske hold havde en option i deres kontrakt. Derfor er han stadig en del af holdet i den kommende sæson.

Det seneste løb i Brasilien var igen en fiasko for Haas, som ikke har scoret ét eneste point, efter at have introduceret deres nye koncept.

Den nye bil blev introduceret i Austin, og derfor var der store forventninger til, at Haas ville forbedre sig. Der er dog intet, der tyder på, at holdet får en god slutning på 2023 eller en god start på 2024.

Efter løbet i Brasilien har Hülkenberg udtalt sig negativt om deres muligheder for den kommende sæson. Det har han også gjort tidligere.

“Det er en konsekvens af ikke at introducere opgraderinger tidligere for at opnå bedre ydeevne. Forhåbentlig er dette en brat opvågning for alle på fabrikken. På den her måde kan vi ikke deltage i Formel 1,” sagde den tyske kører.

I Brasilien var han igen åben med sin kritik af holdet. Her tøvede han ikke med at gøre det klart, at der er mangel på ydeevne.

“Der var ikke noget for os at opnå. Efter to eller tre omgange holdt dækkene op med at fungere. Intet virkede overhovedet,” sagde han, og fortsatte: “Jeg har det ikke så sjovt om søndage som denne længere.”

Formår Haas ikke at forbedre deres bil, kan det blive en meget lang 2024-sæson for Hülkenberg og co.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023