Nico Hülkenberg: Haas’ forbindelse til Ferrari er ingen undskyldning

Foto: Gongora/NurPhoto via Getty Images

Haas-kører Nico Hülkenberg mener ikke, at Haas’ samarbejde med Ferrari er en undskyldning.

Siden Haas trådte ind i Formel 1 i 2016 har holdet haft et tæt samarbejde med Ferrari. Derfor har de også benyttet sig af samme bilkoncept i denne sæson, hvilket ingen af dem har haft den store succes med.

Derfor har de også opgivet det bilkoncept, som de startede sæsonen med. I stedet har de valgt at overgå til et koncept, der er inspireret af Red Bull. Ikke desto mindre har begge hold været begrænset, da de skulle holde sig under budgetloftet.

Selvom Nico Hülkenberg mener, at det tætte samarbejde med Ferrari har sine begrænsninger, vil han ikke bruge det som undskyldning. Han mener, at Haas under alle omstændigheder har leveret under niveau i denne sæson.

“Det har helt sikkert sine begrænsninger,” sagde han om samarbejdet med Ferarri ifølge Motorsport Week.

“Men dette hold har gjort det langt bedre end nummer 10 tidligere. Det er ikke realistisk at sige, at vi går efter 2.- eller 3.-pladsen eller noget. Men vi burde være helt sikkert være med i kampen et sted omkring 6.- eller 7.-pladsen. Og det er her, vi i år har været en lille smule bagud i forhold til forventningerne.”

Han blev også spurgt, om der var noget, der kunne ændres på VF-24 forud for den kommende sæson. Her understregede han igen, at deres samarbejde med Ferrari har sine begrænsninger.

“Vi er meget knyttet til Ferrari, så hvad end de gør, udvikler og finder næste år, gælder også for os. Jeg ved det, for at være ærlig, ikke på nuværende tidspunkt,” sagde han om den potentielle udvikling af VF-24.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023