Nico Hülkenberg: ‘Et af de bedre løb’

Foto: Shutterstock

Nico Hülkenberg var nødt til at trække sig fra løbet i Las Vegas. Alligevel var han positiv, da han udtalte sig efterfølgende.

Tyske Nico Hülkenberg var nødt til at trække sig fra Las Vegas Grand Prix med få omgange tilbage. Ikke desto mindre var han positiv, da han udtalte sig til pressen efter løbet. Her gjorde han det klart, at hans ‘tempo ikke var så dårligt’.

Hülkenberg havde kørt en udmærket kvalifikation, hvilket betød, at han skulle starte som nummer 13 i feltet. Da han er en erfaren herre, var han godt klar over, at det var ensbetydende med en øget risiko for sammenstød.

Ganske vist formåede han at undgå det sammenstød, der opstod i starten af løbet, men derfor tog han stadig skade af det. Han blev nemlig forsinket af sammenstødet, som også sendte ham nogle pladser tilbage.

Han kæmpede bravt for at komme tilbage i løbet, men i sidste ende var det mere eller mindre spildt. På 45. omgang måtte han nemlig trække sig fra løbet, da hans bil pludselig løb tør for strøm.

“Der skete noget, og jeg mistede strømmen. Det må vi undersøge nærmere,” sagde han ifølge Speedweek.

“Mit tempo var ikke så dårligt. Jeg fik en god start, men på grund af uheldet i første sving måtte jeg køre udenom og mistede mange pladser, så jeg var allerede bagud. Derefter følte jeg mig ret godt tilpas i bilen, og jeg følte, at jeg kunne have kørt hurtigere.”

“Men jeg sad altid på en eller anden måde fast i trafikken, og fordi jeg var nødt til at beskytte dækkene for at undgå slid, kunne jeg ikke lægge så meget pres, som jeg ville. Men overordnet set, vil jeg sige, at det var et af de bedre løb.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023