Nico Hülkenberg er ikke tilfreds med de nye Haas-opdateringer

Foto: Nico Hülkenberg / Haas F1 Team

Haas vil sende begge biler på banen med forskellige opsætninger under Las Vegas Grand Prix denne weekend.

Nico Hülkenberg vil vende tilbage til den gamle udgave af Haas VF-23 til Las Vegas Grand Prix, mens Kevin Magnussen fortsætter med at køre de nye opgraderinger.

Holdet introducerede en vigtig opdatering til deres bil på Circuit of the Americas, som skiftede til et Red Bull lignende koncept.

Teamchef Guenther Steiner forklarede, at hovedårsagen til skiftet skyldtes mangel på potentiale fra opdateringer, med denne ‘b-spec’ version som en forløber til deres 2024 bil.

Efter tre løb med det nye pakke bekræftede Steiner, at de vil køre både den gamle og den nye på anmodning af Hülkenberg.

“Hoveddrivkraften bag dette var, at Nico føler, at den gamle opsætning passer ham bedre og Kevin er det modsatte,” sagde Steiner.

“Vi har valgt at give dem, hvad de ønsker, vi har to løb tilbage og intet at tabe, så vi har forsøgt at gøre, hvad vi kan.”

Haas ligger i øjeblikket på tiendepladsen i konstruktørernes mesterskab, fire point efter Alfa Romeo.

Steiner mener, det er vigtigere at fokusere på at få deres koncept rigtigt.

“Vi kan diskutere indsamling af data, men vi har nok data, det er en beslutning baseret på, hvad hver kører kan lide mere end noget andet,” forklarede han.

“Det sætter dem i en komfortabel position, så de er så tilfredse, som de kan være med deres bil”

Nico Hülkenberg: Ingen kører er forberedt til Las Vegas

Hülkenberg glæder sig til at debutere på den helt nye Las Vegas-bane og indrømmer, at han måske bryder sin langvarige tradition med ikke at deltage i at gå banen rundt.

“Vi har talt om dette arrangement hele året, så jeg er glad for, at det endelig er tid til at køre racerløb i Vegas,” sagde Hülkenberg.

“Endnu et hjemmebaneløb for Haas og jeg er ivrig efter at få et godt resultat for os og vores fans – det bliver hårdt, men du skal være klar til at tage en chance i Sin City!”

“Ingen kører vil have haft omfattende forberedelse til denne, så træning bliver vigtig. Jeg plejer normalt ikke at gå en tur på banen, så lad os se, om jeg gør det her. Det kunne være en unik måde at se alle seværdighederne på Vegas Strip.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023