Nico Hülkenberg beklager ‘større problem’ for Haas: ‘Det er hårdt at acceptere’

Foto: Gongora/NurPhoto via Getty Images

Nico Hülkenberg har indrømmet, at Haas’ problemer med farten er ‘svære at tackle’. Det betød, at han faldt fra en 5. til 15. plads i Canadas Grand Prix.

Den tyske Haas-kører imponerede i høj grad i kvalifikationen på Circuit Gilles Villeneuve, hvor han satte den næsthurtigste tid i Q3. Dermed kørte han stærkt nok til en andenplads.

Efterfølgende blev han dog idømt en straf på tre pladser, fordi han kørte for stærkt under rødt flag. Derfor startede han på en 5. plads søndag, men raslede hurtigt ned gennem feltet.

“Det var meget anderledes end lørdag,” sagde han ifølge RacingNews365 efter løbet.

“Men efter Safety Car synes jeg, at vi kæmpede for at holde farten. Ift. dækslid kæmpede vi ikke så meget. Det var mere farten, jeg følte, vi manglede i forhold til vores konkurrenter.”

Hülkenberg kunne i en kort periode køre med helt i front. Efter løbet sagde han dog, at det ikke var en sjov oplevelse.

“Du bliver bare bombarderet, og du hænger i med tænderne. Det er ikke så sjovt. Det er, hvad det er,” sagde han.

Haas har haft svært ved at tage deres præstationer i kvalifikationen i selve løbet. Det har fået Hülkenberg til at sige, at de er nødt til at finde en langsigtet løsning på problemet.

“Det er svært at tackle. Især i øjeblikket,” sagde han.

“Men jeg tror, at vi skal tænke fremad på længere sigt og tænke på den langsigtede løsning på det her. Jeg tror ikke, at der er noget, vi kan gøre med opsætningen for at rette op på det her.”

“Jeg tror, det er et større problem, så vi er meget opmærksomme på det.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023