Nedturen bragte Aston Martin og Fernando Alonso tættere sammen efter “bryllupsrejsen”

Foto: Michael Potts/BSR Agency/Getty Images

Aston Martin kom overraskende godt fra start i denne sæson, men på det seneste er det gået den forkerte vej.

Aston Martin overraskede alle i starten af denne sæson. Især Fernando Alonso var flyvende, da han kørte sig til en plads på podiet i seks af de første otte løb. Det blev til fire tredjepladser og to andenpladser.

Derfor var der også stor glæde at spore hos Aston Martin, som næppe selv havde forventet det. Men som sæsonen er skredet frem, er det gået den forkerte vej. Det har især været tilfældet efter sommerpausen, hvor deres præstationer har været mangelfulde.

Mike Krack, direktør for Aston Martin i Formel 1, har dog forsikret, at de er ved godt mod. Derfor er han også positivt indstillet over for fremtiden med holdet.

“Først troede jeg, at det var som en bryllupsrejse. Da vi havde sværere øjeblikke som hold, fik det holdets sande kvaliteter frem hos Fernando (Alonso, red.) og også Lance (Stroll, red.). Vi holdt sammen”, sagde han ifølge Motorsport.com.

“Det var virkelig svære tider for os. Det var måske et par løb siden. Jeg tror, ​​at forholdet mellem os er blevet endnu stærkere på grund af det.”

Krack har også rost både Alonso og Stroll for, hvordan de har håndteret, at holdet pludselig mistede momentum. De har nemlig begge været konstruktive.

“Meget konstruktivt. Begge chauffører var enige med hinanden om, hvad hovedproblemerne var,” sagde han.

Han forklarede også, at det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Alonso. Han har nemlig kunnet bidrage med sin store erfaring.

“Men naturligvis har Alonso altid været konstruktiv med hvad end og hvor vi end er. Uanset om det var i Silverstone (på fabrikken, red.) eller på banen. Han har altid sagt, hvad han tænkte, og han sagde altid sandheden. Det gjorde, at han ikke blev revet med af følelserne eller sådan noget. Så det har været en fornøjelse at se ham arbejde sådan,” sagde han.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023