Milliardær død i motorsportulykke

Foto: Dia Dipasupil/Getty Images

Den 70-årige milliardær James Crown er gået bort, efter at have været involveret i en motorsportulykke i Colorado i USA.

Søndag deltog Crown i et motorsportsevent på Aspen Motorsports Park. Her endte desværre helt galt for den 70-årige milliardær, der kørte ind i en barriere.

“Den officielle dødsårsag afventer obduktion, om end flere stumpe kraftstraumer er tydelige,” fremgår det af en rapport fra en retsmediciner.

Det skriver Crash.net.

Crown var en produktiv herre, der blandt andet var bestyrelsesmedlem i JPMorgan Chase. Derudover var han også administrerende direktør for en familievirksomhed samt partner i Aspens Skiing Co.

Forbes har estimeret, at Crown-familien har en formue, der lyder på 10,2 milliarder dollars. Det svarer til næsten 70 milliarder danske kroner.

Desuden blev han en del af President’s Intelligence Advisory Board i 2014, som han blev udnævnt til af præsident Barack Obama. Også præsident Joe Biden kender Crown, som han har beskrevet som ‘en god mand, en kær ven og en stor amerikaner’.

“Jim levede en fantastisk Chicago-historie. En, der bandt vores nations flittige fortid til en evigt håbefuld fremtid. Han voksede op som oldebarn af en svedeværkstedsarbejder, hvis søn forvandlede et byggefirma til et imperium,” lød det også fra Biden.

“Gennem sin egen karriere som erhvervs- og borgerleder fortsatte Jim med at drive denne arv fremad, få det bedste frem i sine jævnaldrende og hjælpe med at forme den by, han elskede.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023