Mick Schumacher med historisk tur i sin fars ikoniske Mercedes F1-bil

Foto: Beata Zawrzel/NurPhoto via Getty Images

Mick Schumacher har haft muligheden for at sidde bag rattet i sin fars ikoniske Formel 1-bil fra Mercedes.

I denne weekend har der været afholdt Goodwood Festival of Speed, hvilket bød på mange spændende øjeblikket.

Blandt andet fik Mick Schumacher mulighed for at sætte sig bag rattet i den Formel 1-bil, som hans far tidligere kørte i.

Det er første gang, at den tidligere Haas-kører har fået mulighed for at køre sin fars bil. Konkret er der tale om en W02, som blev kørt af hans far tilbage i 2011.

Den 24-årige racerkører var også iført en hjelm og dragt fra samme år, for at fuldføre looket. Det var en stor succes hos tilskuerne, der jublede, da de fik øje på Mick Schumacher.

Mercedes har på de sociale medier delt et billede af den tyske racerkører. På billedet er han iført den ikoniske Mercedes-dragt, mens han stør med den røde hjelm under armen.

W02 endte med at være den næstsidste bil, som Schumacher sad bag rattet i, inden han trak sig tilbage. Den tyske legende besluttede at gå på pension ved udgangen af 2012-sæsonen.

Nu er hans søn også blevet en del af Mercedes-holdet. Det blev han i starten af denne sæson, hvor han blev hentet ind som reservekører. Det skete efter, at han mistede sin plads som kører hos Haas.

Tidligere på måneden sad han bag rattet i Mercedes’ W14, da han fuldførte en dæktest med Pirelli i Barcelona. Ifølge GPFans arbejder han fortsat på at finde en måde at vende tilbage til Formel 1-feltet på.

På den sidste dag af Goodwood Festival of Speed, kørte Schumacher også en tur i Mercedes’ W12. Det er den seneste titelvindende bil fra det succeshulde Formel 1-hold. Den testede han til grænsen, da han blandt andet lavede flere doughnuts.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023