Michael Andretti forsøgte at købe alle Formel 1-hold – dette var deres reaktion

Foto: John Lamparski/Getty Images

Michael Andretti har forklaret, at han har forsøgt at købe sig ind i samtlige Formel 1-hold i feltet. Ingen af dem har ønsket at tale om et salg.

Andretti Autosport, der er et stort navn i amerikansk motorsport, har længe ønske at blive en del af Formel 1. Derfor har de også sendt en officiel ansøgning om at blive optaget i feltet inden 2026.

De nuværende ti hold har dog ikke den store interesse i at byde andre hold velkommen. For nylig har Mercedes-chef Toto Wolff udtalt, at de i stedet bør ‘købe et hold’.

Dette har fået Andretti til at tage til genmæle. I denne sammenhæng slog han fast, at de allerede har forsøgt sig med dette.

“Vi har prøvet. Ingen er interesseret. Vi har kontaktet hvert eneste hold. De bliver ved med at sige ‘køb et hold’, men ingen vil sælge,” sagde han til Racefans.

“De er ikke engang interesserede i at tale. Jeg har været det og forsøgt det. Alle har deres egne grunde til, hvorfor de gør tingene. De forsøger at beskytte deres egne interesser. Jeg kan ikke bebrejde dem.”

“Alle sørger for sig selv. Da jeg sagde det, blev jeg kritiseret, fordi jeg ikke var enig i det. Hvis jeg var i deres situation, ville jeg nok gøre det samme. Så jeg bebrejder ikke holdene.”

“De vil alle se på det her for sig selv, for det er det, de skal gøre for at være konkurrencedygtige. Det er en meget, meget dyr sport. Der er meget involveret, og der er et stort engagement fra alle hold.”

“De er nødt til at sikre sig, og at de beskytter det. Jeg forstår, at det er det, de forsøger at gøre. Men i sidste ende er det ikke dem, der træffer beslutningen. Det bliver op til Formel 1 og FIA at beslutte, om de mener, det er det rigtige at gøre.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023