Michael Andretti: ‘De andre Formel 1-hold ser os som bonderøve’

Foto: John Lamparski/Getty Images

Michael Andretti mener, at de andre Formel 1-hold ser hans hold som ‘en flok bonderøve’. Han har også indrømmet at være overrasket over den modstand, han møder i øjeblikket.

Amerikanske Michael Andretti håber på at kunne få et hold med i Formel 1-feltet i 2025. Han har allerede fået godkendt sin ansøgning af FIA, men han kæmper med at få overbevist Formel 1.

De fleste øvrige hold i feltet er ikke meget for at invitere endnu et hold med om bord. Det handler naturligvis primært om, at der vil være endnu et hold at dele præmiepengene med. Dette kan især ende med at ramme de mindre hold i feltet.

Og i en YouTube-video udgivet af Bloomberg Originals har teamchef Andretti udtalt, at han er overrasket over, hvor meget modstand han møder. Samtidig har han antydet, at de andre hold mener, at han og hans hold ikke er klar.

“Vi er nødt til at indse, hvad vi går ind til. Vi går ind i en masse politik og den slags. Det er bare sådan, det er. Og vi skal bare forholde os til det,” siger han i videoen.

“Jeg troede ikke, det ville være så svært at komme ind. Men vi vil bevise vores vægt for at komme ind. Først og fremmest tror de, at vi er en flok bonderøve herovre. Og at vi ikke ved, hvad vi laver.”

“Men fordi vi har en masse erfaring med racerløb, kan vi gå ind til det fra en anden vinkel end alle andre. Og det kan fungere.”

Han sagde også, at han er af den overbevisning, at flere biler på banen kun vil være sundt for Formel 1.

“Vi føler, at tilføjelse af flere biler, kun vil hjælpe sporten,” sagde han.

“Ja, det kommer til at tage en del af kagen såsom præmiepenge og sådan. Men vi føler, at vi kan bringe mere til det, end hvad vi vil tage fra den.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023