Mercedes udskifter ‘hvert eneste komponent’ på W15-bilen til 2024

Foto: Edmund So/Eurasia Sport Images/Getty Images

Mercedes står overfor et stort stykke arbejde, inden de kan tage hul på næste sæson.

Selvom de blev nummer to i konstruktørmesterskabet i denne sæson, kunne de slet ikke hamle op med Mercedes. Derfor er det nødvendigt at lave markante forbedringer til næste sæson, hvis de skal have en chance.

Tidligt i sæsonen indså de, at de havde truffet forkerte beslutninger med deres koncept. Derfor besluttede de at indføre et helt nyt koncept i Monaco, men det hjalp ikke. De var stadig ikke i stand til at udfordre Red Bull.

Holdet har længe været åbent omkring, at de vil gå i en anden retning til næste sæson. Nu har teamchef Toto Wolff afsløret, at de har tænkt sig at starte helt forfra.

Holdet har længe været åbent for, at det vil gå i gang med en ny designretning for 2024, men teamchef Toto Wolff har nu afsløret omfanget af det eftersyn, der arbejdes på i Brackley.

“Vi ændrer konceptet. Vi er på vej helt væk fra, hvordan vi har lavet chassis, vægtfordelingen, og luftstrømmen,” sagde han ifølge Motorsport.com.

“Jeg mener, at det  er næsten alle komponenter, der bliver ændret. Kun ved at gøre det, tror jeg, vi har en chance. Vi kan også tage fejl. Så mellem ikke at opnå det, vi forventer, og at indhente og tage et stort skridt og konkurrere i fronten, er alt muligt.”

Da han blev spurgt, om han er positiv omkring det nye koncept, svarede den østrigske teamchef med en vis skepsis.

“Jeg har aldrig i mit liv følt mig optimistisk med hensyn til noget,” sagde han.

“Det lyder måske elendigt, men det har beskyttet mig mod at styre mine forventninger og bare presse på. For jeg synes aldrig, det er godt nok. Derfor sidder jeg her med en bittersød følelse. Vi vandt P2, men vi tabte P1.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023