Mercedes hylder ‘den største nogensinde’ Formel 1-legende

Foto: Clive Mason/Getty Images

Mercedes’ Formel 1-hold har hyldet en helt særlig person. De har nemlig hyldet ingen ringere end deres egen teamchef.

Mercedes har hyldet Toto Wolff som værende den ‘bedste teamchef nogensinde’, hvilket de har gjort med et opslag på de sociale medier.

Den 51-årige teamchef har haft stor succes i Formel 1, hvor han har vundet otte konstruktørmesterskaber med Mercedes. Ikke nok med det, så blev de alle vundet fra 2014 til 2021.

Lewis Hamilton har været spillet en stor rolle i alle otte titler, som Wolff har vundet. Den britiske stjerne vandt selv verdensmesterskabet i seks af de otte sæsoner.

Selvom Mercedes ikke har gang i den bedste sæson, har de alligevel taget sig tid til at hylde deres egne præstationer. Det er sket med et opslag, der er blevet delt forud for Østrigs Grand Prix, som blev kørt i sidste weekend.

I en video af Wolff, der er blevet delt på holdets officielle Twitter-profil, bliver han hyldet som den bedste teamchef nogensinde.

“Dette er Toto Wolff. Den bedste teamchef nogensinde. I en alder af 51 år har han vundet otte konstruktørmesterskaber. Et hidtil uset antal. Status: konge,” lyder det i videoen.

Weekenden i Østrig gik dog slet ikke, som man havde håbet på hos Mercedes. Derfor ønsker Wolff sandsynligvis blot at glemme weekenden, og i stedet rette fokus mod Silverstone.

Max Verstappen vandt sit syvende løb i år, Mens Charles Leclerc og Sergio Perez tog de øvrige to pladser på podiet. Dernæst kom både Carlos Sainz, Lando Norris og Fernando Alonso over stregen inden Mercedes-kørerne Hamilton og George Russell.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023