Mercedes har 5 erstatningsmuligheder for Lewis Hamilton efter Charles Leclercs rekordaftale

Foto: Shutterstock

Charles Leclerc har angiveligt underskrevet en ny kontrakt med Ferrari, hvorfor Mercedes skal finde en anden efterfølger til Lewis Hamilton.

Lewis Hamilton befinder sig i slutningen af sin karriere i Formel 1, hvorfor Mercedes havde håbet at kunne hente Charles Leclerc som hans afløser.

Desværre ser det ud til, at de ikke kommer til at kunne føre denne plan ud i livet. Angiveligt har Leclerc underskrevet en langsigtet kontrakt med holdet fra Maranello.

Leclercs nye aftale med Ferrari siges at løbe frem til udgangen af 2026-sæsonen. Ydermere skulle der være en option i aftalen, der gør det muligt at forlænge deres partnerskab helt frem til 2029.

Sådan lyder det far det franske nyhedsmedie Sportune.

Mediet skriver også, at den nye aftale vil gøre Leclerc til en af de bedst betalte kørere i feltet. I løbet af aftalens varighed vil han tjene op mod 160 millioner pund, mens hans løn i sidste kontraktår vil være 43 millioner pund.

Mercedes arbejder på at få en ny aftale i stand med Hamilton. Det har de gjort i længe, men det er endnu ikke lykkedes.

Længden af denne aftale er ukendt, men det er mest sandsynligt, at den vil vare til udgangen af 2025. Den britiske racerkøre håber nemlig på at kunne vinde sit ottende mesterskab, inden de nye regler træder i kraft i 2026.

Ifølge Express er der fem realistiske kandidater til at afløse Hamilton på den lange bane, hvilket er de følgende fem:

Lando Norris
Esteban Ocon
Mick Schumacher
Frederik Vesti
Andrea Kimi Antonelli

Set med danske briller, vil det naturligvis være interessant at se Frederik Vesti i en Mercedes-bil.

Han får mulighed for at bevise sit værd senere i år, hvor han skal køre en test forholdet, da han er en del af deres juniorprogram.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023