Mercedes gør klar til en ‘rejse ind i det ukendte’

Foto: Jon Hobley/MI News/NurPhoto via Getty Images

Mercedes har givet udtryk for deres bekymring forud for Las Vegas’ Grand Prix i den kommende weekend.

Mercedes har haft problemer med at ramme den rette opsætning i de seneste løb. Det resulterede blandt andet i skuffende resultater i Brasiliens Grand Prix.

I den kommende weekend vender Las Vegas tilbage til Formel 1-kalenderen. Desuden bliver det første gang siden 1985, at løbet lokal tid bliver afviklet lørdag aften.

Derfor er der en forventning om, at der er kolde temperaturer under løbet. Fælles for alle sessioner er, at de bliver afviklet efter solnedgang, hvorfor kørerne potentielt kommer til at kæmpe med vejgrebet.

Alle hold bliver nødt til at kæmpe mod de kolde temperaturer, mens de lærer banen at kende. Riccardo Musconi, der er Head of Trackside Performance hos Mercedes, har udtalt sig om netop dette.

“Det er et helt nyt game. Vi har forsøgt at samle så meget information, hvilket jeg er sikker på, at alle andre hold også har forsøgt,” sagde han ifølge RacingNews365.

“Vi har modeller af banen i simulatoren, vi har samlet anden information, billeder af asfalten og så videre. Vejret kommer også til at spille en stor rolle. Det er ret koldt på denne tid af året i Vegas. Især med sessionerne omkring midnat.”

“Vi kommer til at have det blødeste udvalg af dæk. Det tilføjer en ekstra dimension til problemet. Sandheden er, at hvert hold til en vis grad vil vove sig ud i det ukendte, fordi vi ikke har tidligere data.”

“Det forberedende arbejde, vi udfører på fabrikken, skal dække andre dimensioner og forskellige aspekter af det. Også mere, end vi normalt gør på andre baner.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023