Mercedes favoriserer Lewis Hamilton med ændringer på W14

Foto: Dan Mullan/Getty Images

Mercedes har endnu ikke formået at udvikle en bil, der kan følge med Red Bull i front. I denne weekend har de dog introduceret nye opgraderinger på deres W14.

Lewis Hamilton var i mange år selvskrevet som en af kørerne på podiet. Sådan har det dog ikke forholdt sig i de seneste år, hvor Mercedes har kæmpet med deres bil.

Det har betydet, at det ikke er blevet til en eneste løbssejr for Hamilton siden 2021. Mercedes havde håbet på, at heldet ville tilsmile dem i denne sæson, men det har vist sig ikke at være tilfældet.

De har allerede introduceret en række opgraderinger og ændringer på deres bil i år. På trods af dette, er de fortsat langt fra at kunne konkurrere med Red Bull og Max Verstappen.

I forbindelse med Storbritanniens Grand Prix er der blevet lavet en række ændringer og justeringer på Hamiltons bil. Ifølge Mercedes-ingeniør Andrew Shovlin, er det gjort for at tilpasse bilen bedre til Hamiltons kørestil.

“Da vi lavede ændringer på bilen i Monaco, blev den for spidst, og fronten er meget direkte. Det er en fin linje mellem, at det er nyttigt for din kørestil, og at det er en hindring,” sagde Shovlin til Sky Sports F1.

“Med løbet som Sprint-løbet har du ikke tid til at lege med opsætningen. Så der er nogle ting, vi har taget med hertil for at forsøge at tilpasse bilen mere til Lewis’ stil. Men han er meget pragmatisk.”

Dette indikerer naturligvis også, at det er Hamilton, der bliver favoriseret i forhold til justeringer på bilen. Russell må derimod vente med at få ændringer lavet på sin bil.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023