Mercedes er tvunget til at ændre kurs: Stor udvandring til Red Bull

Foto: Jon Hobley/MI News/NurPhoto via Getty Images

En række Mercedes-ingeniører har valgt at forlade holdet til fordel for Red Bull.

Hywel Thomas, der er administrerende direktør for Mercedes High Performance Powertrains, har afsløret en større udvandring af personale.

Tilsyneladende er der en række af deres ingeniører, der har valgt at takke ja til tilbud fra Red Bull. Dette har medført, at Mercedes har besluttet helt at ændre retning.

Det skriver RacingNews365.com.

Red Bull har indgået et nyt partnerskab med Ford, som træder ind i Formel 1 som OEM (Original Equipment Manufacturer, red.). Dermed slutter de sig til Mercedes, Ferrari, Renault, Audi og Honda som udbydere af motorenheder fra 2026.

Holdet har allerede styr på faciliteterne til at påbegynde dette arbejde. Derfor er de angiveligt allerede i gang med at teste. For at få succes med den nye motorenhed, har Red Bull været i fuld gang med at hente nyt personale.

Som følge af dette, har de været på rov hos Mercedes. Her er der flere, der har valgt at takke ja til tilbud fra Red Bull. Dette har fået Hywel Thomas til at udtale, at den store udvandring af personale naturligvis har haft betydning for dem.

“Det har været en stor ændring for os, at vi har en konkurrent på vej,” sagde han ifølge RacingNews365.com.

“Det har der ikke været siden starten af 00’erne, da Cosworth lå i Northampton. Ikke siden da har vi haft to producenter så tæt på hinanden.”

“De (Red Bull, red.) har uden tvivl ansat flere personer, og nogle af dem kommer fra os. Der er ingen hemmelighed og intet problem med det – folk vil gerne videre med deres karriere og involvere sig i forskellige projekter.”

“Vi har fundet mange til at erstatte de mennesker, der har forladt os. Vi har virkelig stærke mennesker i organisationen, og vi har en utrolig stærk projektgruppe, som jeg er sikker på vil blive meget succesfuld.”

“Det fik os til at skifte retning med nogle ting, vi lavede med rekruttering og lignende. Men vi har altid haft en stærk pipeline af kandidater. Vi har altid haft en stærk pipeline af unge, entusiastiske ingeniører.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023