Mercedes afslører deres primære fokus på anden halvdel af sæsonen

Foto: Jon Hobley/MI News/NurPhoto via Getty Images

Mercedes’ tekniske chef Mike Elliott har beskrevet, hvad deres ‘primære fokus’ er på holdet.

Efter at have introduceret en række opgraderinger til deres bil, hvilket tilmed inkluderede en ændring af hele deres koncept, har Mercedes nu ændret fokus.

Den britiske ingeniør overtog sin nuværende rolle fra James Allison tidligere på året. Her byttede de ganske enkelt roller, da Allison vendte tilbage til sin rolle som teknisk direktør. Denne havde han haft frem til 2021.

Deres konceptændring har ikke været nok til at placere Mercedes i fronten af feltet. Derfor har den naturligvis ikke haft den ønskede virkning.

Ifølge Mike Elliot er der dog ikke behov for at lave fundamentale ændringer på deres koncept, for at kunne gøre yderligere fremskridt.

Reglerne for 2024 er de samme, hvorfor han ikke mener, at der er behov for at ændre retning. Ligeledes behøver de heller ikke at stoppe med udviklingen af bilen til i år.

Mercedes har derimod planer om at fortsætte med udviklingen af W14, da erfaringerne også kan bruges i næste sæson.

“Jeg tror, der stadig er læring, vi kan tilegne os. Og der er stadig P2 at kæmpe for i mesterskabet. Så vi bliver ved med at udvikle os,” sagde han ifølge PlanetF1.

“Men selvfølgelig er vores primære fokus nu på næste års bil.”

“I bund og grund ønsker vi at vinde verdensmesterskaber. Det er vores primære fokus. Og det vil vi bruge vores kræfter på. Når man ser på at forsøge at udvikle en helt ny bil, og når man laver arkitektoniske ændringer, er det svært at holde det samme tempo i tunnelen.”

“Så faktisk er noget af det, vi laver på dette års bil, bare nyttig læring. VI får altså nyttig læring på banen uden virkelig at hindre næste års bil.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023