‘Meget inspirerende’: Pierre Gasly ser op til denne kører på Formel 1-gridden

Foto: Ryan Pierse/Getty Images

Pierre Gasly har afsløret, at der særligt er én kører i feltet, som han finder ‘meget inspirerende’.

For nylig har Alpine-kører Pierre Gasly været gæst i podcasten ‘Beyond the Grid’, hvor han blandt andet fortæller om sin første sæson hos Alpine.

I den samme podcast afslører den 27-årige franskmand også, at der særligt er én kører, han ser op til, når det kommer til at sprede et positivt budskab.

Han mener nemlig, at Lewis Hamilton er et godt forbillede i denne forbindelse. Den britiske stjerne har nemlig haft stor indflydelse i og udenfor sporten i de seneste år.

“Vi forsøger alle at presse på med at dele positive budskaber, hvilket ikke er nemt. Når du er udsat, som vi er, har du nogle gange den rigtige hensigt og forsøger at gøre noget rigtigt, men det kan opfattes på en anden måde,” siger han i podcasten.

“Alle er ret forsigtige i den forstand. Man vil gerne gøre noget stort, men hvordan vil det blive modtaget i offentligheden?”

“Så jeg tror, at viljen er der. Lewis (Hamilton, red.) er meget inspirerende i den forstand, fordi han er involveret i at sætte fokus på mange forskellige emner.”

“Jeg tror, det er ret godt for vores unge generation, at vi har forståelse for magten. Selvfølgelig har han det største publikum og den største eksponering, men vi får et glimt af, hvad der er muligt.”

Hamilton har generelt gjort meget ud af sætte fokus på forskellige emner. Blandt andet er han stor fortaler for ligestilling. Derfor ser han gerne, at en kvindelig kører finder vej til feltet i Formel 1 i den nærmeste fremtid.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023