McLaren sender advarsel til Formel 1-rivaler

Foto: Shutterstock

McLaren har taget et stort skridt fremad i de seneste uger, men de er ikke færdige endnu.

Selvom McLaren har introduceret en lang række opgraderinger i de seneste uger, er de ikke færdige endnu. Derimod har de fortsat nye tiltag på vej, som skal gøre deres MCL60 endnu bedre.

McLaren-direktør Zak Brown har hæftet sig ved, at reglerne er de samme næste år, hvorfor meget af bilens udvikling kan overføres til næste sæson. Derfor har han advaret om, at de ikke vil stoppe med at udvikle på bilen.

“Det kommer til at være stort set det samme. Alt hvad vi lærer i denne sæson, gælder derfor også for næste sæson,” sagde han ifølge Planet F1.

“Så vi holder på og giver den fuld gas. Vi har mere udvikling på vej. Vi har nogle store ting senere på året. Og jeg tror, at vi kommer til at blive ved med at presse på.”

“Vi kan se, hvor hurtigt tingene kan ændre sig. Du kan se Alfa Romeo, der lå nummer ni eller ti i mesterskabet. De var hurtige i kvalifikationen, og Williams har været i Q3.”

“Så det er meget tæt. Jeg tror ikke, at vi kan sidde her og antaget noget.”

På et pressemøde fredag i sidste uge bekræftede McLaren-teamchef Andrea Stella, at der er nye opgraderinger på vej. Derfor er de bestemt ikke færdige med at forbedre deres bil endnu.

“Når det kommer til nye opgraderinger, har vi faktisk indset, at vi ud fra et design- og produktionsmæssigt synspunkt har brug for lidt mere tid til at gennemføre det hele,” sagde han ifølge PlanetF1.

“Hvad vi faktisk kommer til at se er, at der kommer nogle nye dele i de næste løb. Frem for alt kommer de efter nedlukningen (sommerpause, red.).”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023