McLaren-kørere fortsætter deres ordkrig

Foto: Shutterstock

Formel 1-kører Oscar Piastri har sendt en stikpille i retning af Lando Norris, efter deres ‘krig’ er eskaleret.

Lando Norris startede en ‘krig’ mod Oscar Piastri under Belgiens Grand Prix, da de optog en video til McLarens sociale medier.

I denne forbindelse nævnt Piastro på et tidspunkt noget om ‘shoe thongs’. Dette fik Norris til at spørge: “Hvad fanden er ‘shoe thongs’?”

Selv efter at have fået det forklaret, fortsatte Norris med at drille Piastri med udtrykket: “Jeg kender ikke til andre ‘thongs’. Du forvirrer virkelig folk her. De forestiller dig i en g-streng lige nu.”

De fleste betragter en ‘thong’ som en g-streng. Men sådan er det åbenbart ikke i Australien, da det her bruges som et udtryk for klipklapper på grund af deres design.

“Det er derfor, jeg specificerede skoen,” sagde Piastri.

Norris kunne dog ikke lade være med at sende en sidste stikpille i retning af holdkammeraten.

“Der er ingen, der ved, hvad en ‘shoe thong’ er, makker. De forestiller sig dig… Som at du dukker op iført en g-streng. Med stropper over fødderne,” lød det fra den britiske racerkører.

Dette fik Piastri til at bryde sammen af grin, men han efterlod dog ikke samtalen her. Derimod valgte han at fortsætte deres lille ‘krig’ på det sociale medie X, som tidligere hed Twitter.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023