McLaren er sikre på at stoppe Max Verstappens domains

Foto: Gongora/NurPhoto via Getty Images

McLaren-boss Zak Brown er overbevist om, at de kan sætte en stopper for Red Bull og Max Verstappens dominans i Formel 1.

Hollandsk Max Verstappen dominerer i Formel 1 i denne sæson. Han har vundet de seneste seks løb i træk, og sejrede også i Storbritanniens Grand Prix.

Red Bull er endnu ikke blevet overgået i denne sæson, hvor de har vundet alle 10 løb. Hidtil har konkurrencen ikke været stor, men på Silverstone blev der lavet om på dette.

McLaren har introduceret opgraderinger, som har gjort deres biler hurtigere. Derfor er Brown optimistisk omkring deres chancer for at vinde løb.

“Løbene er blevet meget tættere, udover Max (Verstappen, red.). Selv Sergio (Perez, red.) er med i kampen,” sagde han ifølge RacingNews365.

“Jeg synes, det er et godt tidspunkt for Formel 1, at et hold er næst hurtigst den ene weekend, og kæmper for at komme ud af Q1 i den følgende weekend.”

“Det er den konkurrence, vi leder efter i Formel 1, så nogen i sidste ende vil fange Max. Forhåbentlig bliver det os. Chancerne er, at det vil være en håndfuld mennesker.”

Brown roste også Verstappen for hans præstationer på banen i denne sæson. Formår de øvrige hold ikke at forbedre sig, kan han ende med at vinde resten af sæsonens løb.

“Han gør et utroligt stykke arbejde. Det er fantastisk at se verdensmestrene på toppen af deres niveau, så man bliver nødt til at beundre det, han gør,” sagde han.

“Men når man først kigger forbi Max, er feltet utrolig tæt. Jeg tror, det bliver mere spændende, efterhånden som vi bevæger os fremad.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023