Max Verstappens stikpille til Lewis Hamilton giver bagslag på grund af Christian Horner

Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Der er tilsyneladende ikke helt enighed mellem Max Verstappen og Christian Horner om, hvordan tingene skal foregå.

Red Bull har været dominerende i denne sæson, og de forventer at vinde deres tiende løb i denne sæson. Østrigs Grand Prix er nemlig deres hjemmebane, hvorfor en sejr vil være endnu vigtigere for dem.

Forud for løbsweekenden har Lewis Hamilton ifølge Express give udtryk for, at Red Bull har for stort et forspring. Det betyder nemlig, at de allerede nu kan bruge energi og ressourcer på at udvikle deres bil til næste år.

“Jeg synes, at FIA skal sætte tidspunkt for, hvornår alle kan få lov til at udvikle næste års bil,” sagde han til Sky Sports.

“F.eks. den 1. august. Så kan alle starte, og ingen kan få en fordel til næste år, for det er ærgerligt. Det ville give mere mening. Det burde de gøre.”

Verstappen har dog taget til genmæle. Her har han slået fast, at der ikke var snak om noget lignende, da det var Hamilton, der vandt seks titler på syv år fra 2014 til 2020.

Nu her en udtalelse fra Red Bull-boss Christian Horner, der stammer fra 2015, dog dukket op. I denne udtalelse opfordrer han faktisk FIA til at skabe en mere retfærdig konkurrence.

“Er det sundt at have en situation som denne? FIA har en udligningsmekanisme, som er indenfor reglerne, og det skal der kigges på. Tag intet fra Mercedes. De har gjort et super arbejde,” sagde han ifølge Express.

“De har en god bil, en fantastisk motor og to meget gode kørere. Problemet er, at kløften er så stor, at man ender med at køre i tre lag, og det er ikke sundt for Formel 1.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023