Max Verstappens reaktion på åbningsceremonien for Las Vegas GP går viralt

Foto: Shutterstock

Las Vegas Grand Prix blev åbnet med en helt særlig ceremoni, men ikke alle kørere var interesserede i det.

Las Vegas er et sted, der er kendt for både glitter og glamour. Derfor var det også noget, som Las Vegas Grand Prix’ åbningsceremoni bar præg af. Dette var Max Verstappen bestemt ikke fan af.

Det er første gang i mere end 40 år, at Formel 1 bliver afviklet i Las Vegas. Derfor har ingen af kørerne forudgående kendskab til den 6,2 kilometer lange bane.

Hos Formel 1 er det dog ikke kun selve løbet, der har været i fokus. De har også gjort et forsøg på at skabe et show og en masse aktiviteter rundt om banen. Det var også derfor, at der var blevet planlagt en særligt åbningsceremoni, der fandt sted onsdag aften.

Her blev alle 20 kørere holdvis løftet op på deres egne podier, hvorefter de blev introduceret for tilskuerne. Som man kan se i videoen herunder, var Verstappen ikke så begejstret, da hans navn blev nævnt.

Resten af ceremonien mindede mere en koncert, hvor det australske popikon Kylie Minogue fremførte nogle af sine bedste hits. Selvom Verstappen ikke var fan, var de andre kørere, der nød den særlige ceremoni.

“Det er fantastisk at være her. Det er spændende. Det er sådan et utroligt sted med så mange lys, en fantastisk energi, og en stor summen,” sagde Hamilton ifølge Sportbible.

Men Verstappen havde et helt andet syn på det, da han bestemt ikke brød sig om ceremonien.

“De vil stadig tjene penge. Uanset om jeg kan lide det eller ej,” sagde han ifølge BBC.

“Men jeg har heller ikke tænkt mig at lyve om det. Jeg giver udtryk for min mening i positive og negative ting. Sådan er jeg bare.”

“Nogle mennesker kan lide at vise lidt mere. Jeg kan slet ikke lide det. Jeg er bare vokset op med at se på præstationsdelen af tingene. Jeg kan godt lide at være i Vegas, men ikke så meget for racerløb.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023