Max Verstappens manager: Red Bull har kun et krav til hollænderen

Foto: Max Verstappen / Getty Images

Max Verstappens manager har afsløret, at Red Bull kun har ét krav til den hollandske racerkører.

Raymond Vermeulen, der er manager for Max Verstappen, har afsløret, at Red Bull kun har et krav til hollænderen. Det eneste, de kræver af ham er, at han vinder.

“På dette hold er der ingen politik. De vil én ting: at vinde. Og med Verstappens er det tilfældigvis det, det hele handler om. Så de passer godt sammen. Men Red Bull skal have værktøjerne til at gøre det,” sagde han til Formule1.nl.

Verstappen vandt sit første verdensmesterskab i 2021. Her kørte han først over stregen i sæsonens sidste løb i Abu Dhabi. Dette var med til at sikre ham titlen for næsen af Lewis Hamilton.

Mercedes var i stand til at give ham kamp til stregen for to år siden, men det er anderledes i år. Her har han domineret i en sådan grad, at han snart kan kåres som verdensmester igen.

Red Bull har formået at udvikle en bil, som ingen af de andre hold kan hamle op med. Den har været så dominerende, at de hidtil har vundet alle 12 løb i denne sæson.

Ligeledes har de hele 256 point ned til Mercedes, som ligger på 2.-pladsen i den samlede stilling. Derfor er det utænkeligt, at holdet ikke ender med at vinde mesterskabet i år.

Desuden arbejder Red Bull også allerede på deres bil til 2026, hvor nye regler træder i kraft. Til dette formål har de indgået et samarbejde med Ford.

“Det er selvfølgelig en ‘statement’ til omverdenen: ‘Hej gutter. Vi er her for at vinde’. Og nu bygger de bare deres egen motor. Ja, hvad taler vi om? Hvis et energidrikmærke begynder at bygge sin egen motor, vil jeg mene, at det er et statement,” sagde Vermeulen om dette.

“Og hvis en aftale som den med Porsche ikke går igennem, er det bare: ‘Hør gutter. Vi har en vision hos Red Bull. Vi tror på det’.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023