Max Verstappen viser sin sande natur med behandling af Red Bulls ingeniører ved Ungarns GP

Foto: Vince Mignott/MB Media/Getty Images

Max Verstappen har vist sit sande jeg i forbindelse med Ungarns Grand Prix, hvor han har gjort helt særligt for sit hold.

Den regerende verdensmester Max Verstappen har vist sit sande jeg i forbindelse med Ungarns Grand Prix. Her har han nemlig valgt at benytte muligheden for at vise sin taknemmelighed over for sit hold hos Red Bull.

Den hollandske stjerne er godt på vej mod at vinde sit tredje verdensmesterskab i træk. Han er i skrivende stund 99 point foran Sergio Perez, der befinder sig på en andenplads i den samlede stilling.

Nu skriver den hollandske avis De Telegraaf, at han forud for de to træningssessioner i Ungarn planlagde at gentage noget, som han også gjorde sidste år.

Sidste år valgte han at vise sin påskønnelse og taknemmelighed over for sit hold, ved at invitere dem ud at spise. I alt blev omkring 30 Red Bull-ansatte inviteret på middag, hvor det hele blev betalt af den unge hollænder.

De Telegraf skriver også, at han i år har valgt at gentage den flotte handling. Derfor har han valgt at forkæle sit hold med endnu en god aften i byen i Budapest.

Denne sæson har Verstappen endnu mere grund til at forkæle sit hold. Han befinder sig nemlig i en god position til at vinde sit tredje verdensmesterskab. Indtil videre er det lykkedes ham at vinde alle løb med undtagelse af to i denne sæson.

På trods af den store dominans, har Verstappen bestemt også vist sig fra sin krævende side i denne sæson. Ifølge Express har han været ivrig efter at holde sig foran konkurrenterne på banen.

Derfor har han også gjort det klart, at der stadig er ting at gøre. Blandt andet er der flere aspekter af bilen, som han ønsker at forbedre. Det gjorde han klart efter sin sejr i Storbritanniens Grand Prix.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023