Max Verstappen udelukket fra stor Red Bull-begivenhed af Helmut Marko

Foto: Bryn Lennon - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Max Verstappen ville rigtig gerne have deltaget, men han har fået et forbud mod dette af Red Bull-rådgiver Helmut Marko.

Hollandske Max Verstappen har afsløret, at han ‘ville have elsket’ at deltage i Red Bulls arrangement på Nürburgring i september. Dette har han dog fået et forbud mod af Red Bull-rådgiver Helmut Marko.

Sebastian Vettel er for nylig blevet afsløret som den næste kører til ‘Red Bull Formula Nurburgring’, der foregår i starten af september. Han skal køre i sin RB7 fra 2011, som er blevet tilpasset til at kunne køre på bæredygtigt brændstof.

Her vil han tilslutte sig sin tidligere holdkammerat Daniel Ricciardo, som også skal køre i den historiske Red Bull-bil rundt på banen. Og Verstappen har slået fast, at han også rigtig gerne ville have været en del af det.

Selvom han selv har et ønske om at deltage, er det ikke noget, han får lov til. Hvis det står til Helmut Marko, så kommer det nemlig ikke til at ske.

Det er naturligvis ikke uden grund, at han ikke får lov til dette. Derimod handler det om, at han ved, at Verstappen ikke blot vil tage på en søndagstur på banen. Derfor er der en risiko forbundet med at lade ham deltage.

“Jeg ville gerne, men jeg fik ikke lov af Helmut,” sagde Verstappen til de fremmødte journalister i Canada ifølge Motorsport.com.

“Han vidste, at jeg ville prøve at køre til grænsen. Jeg ville elske at gøre det.”

“Jeg ville ikke starte unødvendige problemer. Jeg hørte, at det her var på vej, og Helmut sad ved bordet, da det kom op. Han sagde: ’Nej, nej, nej, det gør du ikke’.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023