Max Verstappen tøver: ‘Selv ikke Mercedes kunne gøre det’

Foto: Shutterstock

Max Verstappen har svært ved at tro på, at Red Bull vil være i stand til at vinde alle løb i denne sæson.

Den hollandske Formel 1-stjerne har vundet otte løb i træk forud for sommerpausen. Hans seneste sejr ved Belgiens Grand Prix var yderst dominerende. Her kørte han over målstregen 32 sekunder før nærmeste forfølger, som ikke var en Red Bull.

Rekorden for fleste sejre i en sæson tilhøre McLaren. De vandt 15 ud af 16 løb i 1988-sæsonen. Dette har Red Bull naturligvis mulighed for at slå i denne sæson.

“Det betyder mere for holdet, men fra min side fokuserer jeg bare på hvert eneste løb. Og jeg prøver at vinde,” sagde Verstappen ifølge RacingNews365, da han blev spurgt om rekorden.

“Vi prøver bare at holde det i gang. Vi får se. Jeg nyder bare øjeblikket. Men jeg synes, at det er en utrolig præstation af hele holdet.”

“Ja, vi har den dominerende bil, men det er også meget nemt at lave fejl og så ikke vinde et løb. Så er stimen selvfølgelig væk, ikke?”

Mercedes er det seneste hold i Formel til at opnå et sejrsgennemsnit på over 90%. Det skete i 2016-sæsonen, hvor de vandt 19 ud af 21 løb.

Verstappen mener også, at det kan ske for Red Bull, at de ikke vinder et løb. Derfor føler han sig heller ikke helt overbevist om, at de kan vinde alle løb i denne sæson.

“Selv i de dominerende år med Mercedes, kunne de ikke få det til at ske,” sagde han.

“Jeg tror, de endda var endnu mere dominerende i forhold til, hvad vi har i øjeblikket. Eller hvad McLaren skulle gøre. Fordi der var mange flere udgående biler på grund af pålidelighed.”

“Men jeg er virkelig stolt over at være en del af holdet og opnå noget som dette.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023