Max Verstappen til Lewis Hamilton: ‘Kig dig ikke over skulderen’

Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Max Verstappen har sendt en klar besked til Mercedes-stjernen Lewis Hamilton.

Max Verstappen vandt Monacos Grand Prix, hvilket var den 39. løbssejr i hans karriere. Samtidig har det bragt ham i en god position til at vinde verdensmesterskabet for tredje gang.

Den hollandske racerkører har domineret i Formel 1 i de seneste år, men han har lang vej, hvis han skal indhente Lewis Hamilton. Den britiske kører har vundet i alt 103 løb i sin karriere.

Desuden er der ingen kører, der har vundet flere verdensmesterskaber end Hamilton. Han deler rekorden med legenden Michael Schumacher, da de begge har vundet syv mesterskaber.

Men da Verstappen er 15 år yngre end Hamilton, og allerede har vundet to verdensmesterskaber, er der en chance for at passere ham.

Den unge hollænder insisterer dog på, at det ikke betyder noget for ham. Ligeledes slår han fast, at Hamilton har opnået rigtig meget i Formel 1.

“Nej, jeg mener ikke, at han behøver at se sig over skulderen. Han har opnået så meget i sporten,” sagde han i et interview med Robb Report.

Verstappen siger, at han ikke har fokus på potentielle rekorder. Derimod har han fokus på nutiden, da han ved, at tingene kan ændre sig rigtig hurtigt.

“Det betyder ikke noget. Jeg har aldrig været interesseret i at slå rekorder. Det sker kun, hvis du er heldig at være i en god bil i lang tid. Ikke alle har den luksus,” siger han.

“Heldigvis har jeg været i en god bil i to år og har vundet mesterskaber, men det stopper måske næste år. Du kan ikke vide det.”

“Så jeg nyder bare øjeblikket. Hvis det ikke sker igen efter dette år, er det, hvad det er.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023