Max Verstappen spurgt om han vil have Daniel Ricciardo til at erstatte Sergio Perez

Foto: Lars Baron/Getty Images

Efter Storbritanniens Grand Prix er Max Verstappen blev spurgt om Red Bull bør hente Daniel Ricciardo ind som afløser for Sergio Perez.

Flere gange i denne sæson har Max Verstappen rost sin holdkammerat Daniel Ricciardo, der udfører en del af test- og simulatorarbejdet for Red Bull.

Han skal i denne uge sidde bag rattet i Red Bulls RB19 for første gang. Det skyldes, at den australske racerkører skal deltage i en dæktest med Pirelli, som kommer til at foregå på Silverstone.

Og netop på Silverstone kunne Verstappen søndag køre sig til sin sjette sejr i træk. Dermed har han bragt sig endnu længere foran Perez i den samlede stilling.

Dette blev hjulpet godt på vej af, at Perez havde endnu en skuffende weekend. For femte gang i træk, formåede han ikke at kvalificere sig til Q3 i kvalifikationen.

På nærmest pinlig vis blev han sendt ud af Q1, og måtte derfor starte som nummer 15. I selve løbet fik han dog kørt sig frem til en sjetteplads.

Hans chancer for at vinde verdensmesterskaber er for længst forbi. Verstappen har i denne sammenhæng været så dominerende, at han hævder at kunne vinde konstruktørmesterskabet for Red Bull ‘på egen hånd’.

“Selvfølgelig kæmper vi også om konstruktørmesterskabet. Men jeg tror, jeg bliver nødt til at gøre det på egen hånd i øjeblikket,” sagde Verstappen forud for løbet på Silverstone.

Verstappen har ved flere lejligheder sendt små stikpiller i retning af Perez. Dette har derimod ikke været tilfældet for Ricciardo, som han har rost rigtig meget.

Derfor blev han også spurgt om Red Bull bør fratage Perez sædet, så Ricciardo kan tage over. Det ønskede den hollandske stjerne dog ikke at tale om.

“Det udtaler jeg mig ikke om,” lød svaret.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023