Max Verstappen sender stikpille til Sergio Perez: ‘Ville være meget anderledes for teamet’

Foto: Mark Thompson/Getty Images

Max Verstappen har langet ud efter sin holdkammerat hos Red Bull, Sergio Perez.

Max Verstappen har langet ud efter Sergio Perez, der på det seneste ikke har formået at præstere optimalt for Red Bull. Det viste han i Canada, hvor det kun kunne blive til en sjetteplads.

Den mexicanske kører fik ellers en god start på sæsonen, da han vandt to ud af de fire indledende løb. Derfor var der også lagt op til en tæt kamp mellem ham og Verstappen.

Men hans præstationer har været faldende i løbet af de seneste uger. Det har betydet, at han ikke har kvalificeret sig til Q3 i tre løbsweekender i træk.

Han er stadig på andenpladsen i den samlede stilling, men han har 69 point op til Verstappen. Derfor har hollænderen bragt sig i en god position til at vinde et tredje mesterskab.

Red Bull fører desuden konstruktørmesterskabet, men Perez er nødt til at hæve sit niveau. Hans manglende niveau, har nu fået hans holdkammerat til at stikke til ham.

“Tja, hvis jeg ikke var her i dag, ville det selvfølgelig have været meget anderledes for holdet,” sagde han ifølge Express.

Han slog også fast, at det ikke har noget med ham at gøre. Derimod er det holdets ansvar at finde en løsning på problemet.

“Det er ikke mit problem. Det er noget, de (holdet, red.) måske skal arbejde på,” lød det.

“Men du må spørge dem. Jeg havde travlt med at få bilen i bedre stand, og på et tidspunkt som dette er det bestemt ikke noget, man tænker på. Og selv nu er det ikke. Jeg vender tilbage om lidt, får mig en Red Bull og holder et møde.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023