Max Verstappen sender skarp stikpille til Sergio Perez

Foto: Robert Szaniszlo/NurPhoto via Getty Images

Max Verstappen har sendt en stikpille i retning af Sergio Perez, der ikke har præsteret optimalt på det seneste.

Max Verstappen har ikke nogen sympati for, at Sergio Perez har vanskeligt ved at præstere i kvalifikationen. Han har også udtalt, at han har det fint med at vinde mesterskabet for Red Bull ‘på egen hånd’.

Perez havde endnu en dårlig kvalifikation lørdag, hvor han blev sendt ud af Q1. Han havde chance for at sætte en god tid, men udnyttede det ikke. Da baneforholdene ændrede sig, formåede de øvrige kørere at sætte bedre tider.

Det var femte gang i træk, at han ikke formåede at få en plads i Q3. Desuden er det tredje gang i denne sæson, at han ikke er nået længere end Q1.

Havde han håbet på at få sympati fra sin holdkammerat, bliver han skuffet. Den regerende verdensmester har ikke ondt af Perez, da han burde præstere bedre.

“Selvfølgelig ved jeg ikke, hvor det gik galt. Men med vores bil skulle man selvfølgelig være i stand til at komme ind i Q3,” sagde han ifølge PlanetF1.

Han blev også spurgt om Perez’ problemer er begyndt at være en irritation for Red Bull. Her sendte han endnu en stikpille i retning af mexicaneren.

“Du er nødt til at spørge Helmut eller Christian. Men ja, vi kæmper selvfølgelig også om holdmesterskabet. Men jeg tror, jeg kan klare det på egen hånd,” sagde han.

Søndag tog Verstappen endnu en sejr, da han var først over stregen på Silverstone. Det var han sjette sejr i træk, mens Perez ikke præsterede mere end en sjetteplads.

Det førte til spørgsmålet om, hvorvidt Red Bull burde afløse Perez med Daniel Ricciardo, som er deres nuværende reservekører. Dette havde Verstappen ikke noget at sige til.

“Det er ikke op til mig,” lød svaret blot.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023