Max Verstappen reagerer på buhråb efter sejr i Texas

Foto: Clive Rose/Getty Images

Red Bull-kører Max Verstappen vandt søndag sit Formel 1-løb nummer 50. Men ikke alle var glade for at se ham sejre.

På trods af at være startet som nummer seks, kørte Max Verstappen sig søndag til endnu en sejr. Han var nemlig første mand over målstregen på Circuit of the Americas i Austin.

Den hollandske stjerne var på forhånd favorit til at vinde løbet, selvom han startede midt i top-10. Han havde da heller ikke brug for mange runder, før han havde kørt sig ind i top-3.

Selvom han havde problemer med sine bremser, lykkedes det ham at køre sejren hjem. Havde løbet varet et par omgange mere, kunne han dog være endt i problemer. I slutningen af løbet fik Lewis Hamilton nedbragt sin afstand til hollænderen til cirka 1,5 sekunder.

Da Verstappen efterfølgende blev fejret, var det ikke alle, der var glade for hans sejr. Derimod blev han mødt af buhråb fra flere af de tilstedeværende tilskuere.

Efterfølgende blev Verstappen interviewet af hollandsk Viaplay, der spurgte ind til, om de mange buhråb var irriterende. Han slog han fast, at det ikke er noget, der påvirker ham.

“Nej,” sagde han med et grin.

“I sidste ende er det mig, der kan tage trofæet med hjem, så det er fint med mig.”

Dette fik journalisten fra Viaplay til at stille følgende spørgsmål: ‘Så hvis det i næste uge (i Mexico, red.) er ti gange end dette, og du vinder, så?’.

Til dette svarede Verstappen, at det stadig ikke har betydning for ham: “Så tager jeg stadig hjem med det trofæ.”

Verstappen har tidligere udtalt sig om, at det for ham kun handler om at vinde. Han går derfor ikke op i, at tilskuerne bryder sig om ham eller ej.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023