Max Verstappen raser over ‘bulls**t’ efterforskning: ‘De skaber det selv’

Foto: Shutterstock

Max Verstappen var hurtig til at lange ud efter stewarderne i Mexico, som besluttede at åbne en sag mod ham.

Red Bull-køreren blev kaldt ind til en høring, fordi det blev vurderet, at han havde holdt positionen for længe ved pit-udgangen. Det gjorde han i et forsøg på at skabe plads i kvalifikationen i Q1.

Det var han dog ikke ene om at blive kaldt ind til en høring for. Også George Russell måtte stå skoleret overfor stewarderne. Begge kørere endte dog med at blive frikendt.

Problemet er opstået som følge af beslutningen om at pålægge en maksimal omgangstid. Det er en foranstaltning, der er blevet indført for at forhindre farlige situationer, når kørere holder igen for at skabe plads i den sidste sektor af banen.

Men i stedet er kørerne begyndt at udnytte pladsen mellem pit-udgangen og den anden Safety Car-linje, når de vil skabe huller. Det var det, der foranledigede efterforskningen, hvilket Verstappen ikke var tilfreds med.

“Bulls**t. De skaber det selv med den nye regel,” sagde Verstappen ifølge RacingNews365, da han adresserede efterforskningen.

“Alle forsøger at skabe plads til sig selv. Jeg så, at bag mig var der nogen, der overhalede fem biler i pitten på én gang. Og personen ville også overhale mig, da ville skabe mit eget hul på vej ud.”

“Men alle gør det her, så jeg er overrasket over, at… Ja, jeg er bare overrasket. Jeg synes, at alle skal holdes ansvarlige for at køre i vejen for hinanden. For med denne nye regel kører alle langsomt i pitlane. Så jeg synes ikke, jeg har gjort noget mærkeligt eller forkert,” sagde han også.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023