Max Verstappen om Sergio Perez: ‘Det er aldrig perfekt’

Foto: Shutterstock

Formel 1-verdensmester Max Verstappen har støttet sin Red Bull-holdkammerat Sergio Perez, der har haft det svært på det seneste.

Sergio Perez har haft svært ved at præstere i denne sæson. Det kom til udtryk i de fem løb forud for Ungarns Grand Prix, hvor han ikke kvalificerede sig til Q3.

Inden løbet i Ungarn befandt han sig derfor 99 point efter Verstappen i den samlede stilling. Hullet op til holdkammeraten er ikke blevet mindre, men til gengæld fik han en podieplacering på Hungoraring.

Han kom dog ikke godt fra start i Ungarn, hvor han fem minutter inde i første træningssession sendte sin bil i barrieren. I kvalifikationen gik det heller ikke som planlagt, hvorfor han startede som nummer ni.

Søndag leverede han en flot præstation, der gjorde, at han kunne køre sig frem til en tredjeplads. Det betød, at han ‘kun’ tabte 11 point til Verstappen, der efter løbet blev bedt om at vurdere sin holdkammerats indsats.

“Jeg kan ikke lide at dele tal ud, fordi I aldrig yder det retfærdighed. Jeg hader det. Jeg hadede virkelig at få karakterer i skolen. Man kunne få bogstaver også, ikke? Man kunne få A, B og C. Jeg fik aldrig særlig mange A’er i skolen,” sagde Verstappen ifølge RacingNews365.

“Som et hold generelt har det været godt at have vundet alle løbene indtil videre.”

Verstappen hæftede sig også ved, at de ligger nummer et og to i den samlede stilling, hvilket han er godt tilfreds med.

“Vi er nummer et år og to i mesterskabet, så det er godt. Det er lige meget, om det er perfekt. Det er aldrig perfekt, men hvis det er rigtig godt, er det fint,” sagde han.

“Vi skal bare blive ved med at arbejde. Nogle gange har du nogle svære øjeblikke, hvor du laver fejl. Du lærer af dem, du bliver en bedre kører, og du kommer videre.”

“Sådan går det. Nogle ting er også uden for din kontrol.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023